BONS COMPRA SALOU

’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, reprèn la campanya comercial de descomptes ‘Bons Compra Salou’, amb una nova edició pre-Nadal, que començarà el proper divendres, 5 de novembre, i que s’allargarà fins al 5 de desembre (o fins a esgotar el pressupost inicial).

En aquest sentit, l’àrea posa a disposició de la ciutadania 60.000 euros, per tal de continuar en la línia de reactivació i dinamització de l’activitat econòmica de la ciutat.

Es tracta d’una iniciativa en col·laboració amb l’Associació Shopping Salou Comerciants i Empresaris, i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou.

Els bons consistiran en un 50% de descompte en compres màximes de 100 euros (no hi ha mínim de despesa), en aquells establiments adherits del municipi. En aquesta ocasió, no hi haurà un màxim d’usos dels bons. Tanmateix, un cop s’arribi als 50 euros d’estalvi, per persona, entre totes les compres realitzades, ja no es podrà gaudir més d’aquest descompte.

Cal dir que tenen accés a aquests bons les persones empadronades i/o propietàries d’immobles a Salou, majors de 18 anys.

Actualment, hi ha adherits a la campanya una vuitantena d’establiments.

Si sóc client/a?

El client/a, per poder beneficiar-se d’aquesta acció, haurà de registrar-se, només un cop, a la pàgina web bons.salou.cat, clicant a ‘Compra Salou’, i omplir les dades sol·licitades. La persona rebrà un missatge al mòbil, un SMS, conforme ja està registrada, i ja podrà adreçar-se als comerços a gaudir dels descomptes. En el moment de fer la compra, caldrà portar sempre a sobre el DNI i el telèfon mòbil amb el qual es va registrar. D’aquesta manera, el comerciant validarà el codi SMS i s’aplicarà el descompte, a l’instant.

Si sóc un comerç?

En el moment de la compra, el comerciant haurà d’entrar a bons.salou.cat i clicar a ‘Sóc un comerç’. Haurà de demanar el DNI al client i posar l’import. El client li mostrarà el SMS per aplicar el descompte.

Per a més informació, cal contactar amb l’àrea de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou, al telèfon 977 30 92 14, al WhatsApp 687 20 94 35, o al correu electrònic promocioeconomica@salou.cat